U bevindt zich hierHome > Over Farmusol

Over Farmusol

Farmusol BV is een onderdeel van de Farmusol Holding BV. Het bedrijf is opgericht in 2006 en heeft tot op heden een stormachtige ontwikkeling meegemaakt. Farmusol kenmerkt zich door een platte hiërarchische organisatie met veel interactie met de dagelijkse operatie.

Farmusol BV te Arnhem is opgericht naar aanleiding van behoeftes uit de markt om geïntegreerde Total Chemical Management service te kunnen leveren. De 3 eigenaren bundelen door Farmusol kennis op het gebied van chemie, logistiek, transport en (financiële)-administratie tot een uniek stuk dienstverlening.

De kracht van Farmusol BV is naast het Total Chemical Management concept, de kennis van onze medewerkers. Medewerkers die allen ervaren zijn in hun vakgebied en zich kunnen inleven in de materie van de klant en afkomstig zijn uit de chemische industrie en logistieke branche.

Binnen het bedrijf zullen de ontwikkelingen verder doorgaan; nieuwe feiten zullen wij publiceren op deze website onder de nieuwsfeiten. Farmusol heeft binnen zijn organisatie een strategische missie en visie ontwikkeld voor de komende jaren. Nadere informatie treft u aan onder Mission Statement.