U bevindt zich hier: Home > Opslag

Chemical Warehouse (ADR)

Farmusol biedt u opslag aan voor uw verpakte chemie met palletlocaties in Nederland. Vanuit deze Seveso geclassificeerde locaties leveren wij goederen door geheel Europa. Het management en het personeel van dit opslagmagazijn is voorzien van wettelijk benodigde trainingen en opleidingen voor handelingen met gevaarlijke goederen. Alle magazijnactiviteiten worden uitgevoerd door opgeleid en gekwalificeerd eigen personeel die uw in- en uitslag alsmede ook uw voorraadbewaking uitvoeren.

Additionele services die wij kunnen aanbieden zijn onder andere orderpicken, labeling en herverpakken.

Het opslagmagazijn is ingericht met een geïntegreerd custom-made warehouse management systeem dat onder andere voorziet in gevaarlijke goed handelingen, first-in & first-out, batch leveringen, EDI links en voorraadrapportages met expiration data.

Het op tijd en veilig distribueren van uw producten is een geïntegreerd onderdeel van de magazijn activiteiten van Farmusol. Samenwerking met u als klant en o.a. vrachtvervoerders, kunnen wij uw producten exporteren naar ieder deel in de wereld. De opslag gevaarlijke goederen is ingericht voor goederen in ADR klassen 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 9.

Daarnaast zijn er meerdere speciale compartimenten voor koelopslag van (ADR) chemie. De temperaturen in alle compartimenten worden alle exact bewaakt.