U bevindt zich hierHome > Inkoop

Inkoop

Farmusol biedt u de optie aan van inkoop en opslag van grondstoffen en verpakkingsmateriaal om vervolgens deze producten naar uw wens aan u uit te leveren.Dit biedt u het voordeel een gelimiteerde hoeveelheid product op voorraad te leggen met een blijvende controle van reeds ingekochte materialen.

Door een bundeling van inkoopactiviteiten voor meerdere opdrachtgevers is een korte levertijd naar uw locatie gegarandeerd. Dit realiseren wij door jarenlange ervaring en door samenwerking met partners die wereldwijd gevestigd zijn. Farmusol garandeert leveringen van producten met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Neutraliteit en onafhankelijkheid is het principe waaronder wij, in opdracht van u als klant, grondstoffen en verpakkingsmaterialen inkopen. Uw orders worden met de hoogste discretie behandeld.

Farmusol heeft als onafhankelijk dienstverlener zijn eigen agent in China. Door inkoop voor veel bedrijven in China, voorziet Farmusol in de behoefte van klanten hier ondersteuning te geven. Wij leveren vanuit China direct vanaf de producent naar de door u gewenste eindbestemming. Onze medewerkers in China controleren uw product voor het vertrekt van de productielocatie en zorgen voor verscheping naar de eindbestemming; per luchtvracht of per zeevracht. Voordeel hiervan is wederom dat alle activiteiten tot levering worden uitgevoerd door 1 partij : Farmusol B.V.

Farmusol B.V. heeft in China zijn eigen technologie- en service-afdeling. Door een zeer goede kennis van onze medewerkers van Chinese leveranciers op diverse chemiegebieden, kan Farmusol B.V. u diverse chemie aanbieden rechtstreeks vanaf de producent.